Logg inn

Om KEBOMED

Bedriften

Kebomed er Norges eldste leverandør av medisinsk utstyr. Bedriften ble grunnlagt i Bergen i 1935, og siden den gang har vi vært leverandør for sykehus og klinikker i hele Norge. I 2012 ble DIDR. MEHN-ANDERSEN AS en del av KEBOMED NORDIC-gruppen, og samarbeider nå med søsterselskap i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østeriket, Tyskland og Nederland.

Kebomed er tilsluttet bransjeorganisasjonen Melanor, og er en pådriver for etisk handel. Med et mangfold av retningslinjer og rutiner er vi sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og 14001:2015.

Fagområder

Kebomed har kompetanse på flere områder av den medisinsk-tekniske bransjen, men har i dag et overordnet fokus på salg av kirurgisk utstyr og innredning av operasjonsstuer. Spesielt har vi erfaring med gastroenterologi, gastrologi, gynekologi, ortopedi, urologi, øre-, nese-, hals, diatermi, røykavsug, hygieneprodukter, ultralyd, dokumentasjonssystemer og takhengt utstyr.

Leverandører

Leverandørene våre er ledende innenfor sine fagområder, og holder oss oppdatert på det som skjer innen forskning og produktutvikling. I samarbeid med store produsenter som Richard Wolf, KLS Martin, LiNA Medical, BK Medical, Fujifilm og ConMed Linvatec, skreddersyr vi produktløsninger som gir kundene våre akkurat den kvaliteten og funksjonaliteten de har behov for.

Medarbeidere

Våre medarbeidere har forskjellige bakgrunner. Mange har erfaring fra sykehus og flere har utdannelse som serviceteknikere. Vi har en rekke produktspesialister med sine egne fagområder de har spesiell kompetanse på. I møte med kunden bidrar de med kunnskap, demonstrasjon og opplæring av brukerne av utstyret de spesialiserer seg på.

Service

Vi har serviceverksted i Bergen og et servicekontor i Oslo. Våre teknikere er sertifisert for å arbeide med store deler av produktsortimentet vårt og sørger for alt som trengs av montering, installasjon, reparasjon og vedlikehold for alle våre kunder. De står også for opplæring av servicepersonell ved sykehus.

Hvorfor arbeide med oss​​?

State-of-the-art-produkter

Produktene i sortimentet vårt er håndplukket for å sikre at de oppfyller våre kunders krav.

Én enkel kontakt

I KEBOMED har du ett enkelt kontaktpunkt for alle behov innenfor medisinsk utstyr.

Våre ansatte

Våre ansatte er erfarne, utdannede og drevne fagfolk - klare til å stå til tjeneste for deg.

Kunnskap og oppdateringer

Vi gir mer enn et produkt.
Vi tilbyr også kunnskap, 
veiledning og oppdateringer.

                                           

Solid økonomi

Kredittrating
 

Bransjeorganisert

 - 14,4 KB

Medlem av Medtek Norge som representerer de fleste leverandører av medisinteknisk utstyr og forbruksmateriell i det norske markedet.

 - 14,1 KB